MGP workshop

Det var en meget begejstret ung dame vi fik hjem i går aftes.

Speedsnakkende fortalte hun animeret om Marie Franks hjælp med sangen. Hun er slet ikke fed sagde hun, hun er gravid!!! (coachens eget udsagn)
Hun mente nok at coachen, altså, Marie Frank, kunne li sangen. Og vi lavede en dans, og vi lavede en andenstemme og, og, og...

Hun hjembragte en officiel MGP taske, med Marie Franks autograf på.

Respekt til Marie Frank som har givet ungerne en fantastisk oplevelse

Vi hørte om de andre deltagere, vi hørte om musikken, og vi hørte en hel masse andet meget hurtigt efter hinanden.

Jeg havde fået lidt information, om arrangementet, fra faderen i løbet af dagen og prøvede at virke cool, men dog tilpas imponeret, så jeg spurgte "så du så Bryan Rice?"

Og på trods af at visse kvinder og piger nok ville gå med til at kalde Bryan Rice nutted, lød det fuldstændig uimponeede svar, ja, han sagde at sangen var god!!!
Og der må man sige, det kan godt være at der er et par årtier som skiller os, og måske et lille genre/stil spørgsmål inden for musikken. Men lige dér er vi sgu' enige. Bryan Rice og mig. Sangen er god.

Nutted eller ej, ung eller ej, pop eller ej. God smag


Det er en ren ørehænger med et enkelt meningsfuldt og meget vigtigt budskab, som rammer fuldstændig plet i samfundsdebatten anno 2011. Titlen siger det hele og opsummerer budskabet. Fantastisk!! Intet mindre.

Nu er der en uges venten på at få at vide om man kommer med i den endelige audition, hvor man så igen kan blive sorteret fra.

Vi krydser fingre.

Kommentarer

  1. vi krydser da også fingre herfra og Bryan Rice er da cute og selvfølglig fordi han er fra Viby,vores naboby.Vi ønsker alt det bedste og i det mindste har det da været en fed oplevelse der ikke kan fjernes igenKH Morfar og Bente

    SvarSlet
  2. Så vi siger at Bryan Rice er nice...

    Helt klart en mega-fed oplevelse, og hun har da også lært lidt :-) Kh.

    SvarSlet

Send en kommentar

Send mig din kommentar, det er så dejligt at høre hvad I andre mener :-)

Populære opslag