Multi purpose vehicle - Min bare...

Vi forlanger ikke særlig meget. Vi er flinke og nøjsomme mennesker så vores vehicle har kun et purpose. Nemlig at bringe denne familie fra punkt A til punkt B. Hvis det kan ske hurtigt og i tørvejr er vi også glade. Men primært bare fra punkt A til punkt B.

Er det måske for meget forlangt??

Vi har i dag haft en ellers hyggelig aften, hos min mor, med hakkebøf og nye kartofler.

Vi var i god tid. Kørte hjemad allerede halv otte. Så den 6-årige kunne komme i seng og den 12-årige kunne nå sine lektier.

Men ak- vi nåede ikke langt. På det føret fuldstændig øde stykke vej mellem to landsbyer gik bilen i stå. Og den var ikke til at rokke. Efter to forkølede startforsøg satte starteren sig helt og så var der kun stilhed.

Stilhed er nu så meget sagt når man har en baby i bilen og sengetiden er ved at være overskredet. Men vi ringede efter Falck og satte os tålmodigt til at vente.

Optimismen var ellers stor. Vi havde fået en gryde med bøf og kartofler med os, så i det mindste skulle vi ikke sulte hvis ventetiden skulle vise sig at blive lang.
Men det varede ikke længe før det ikke kunne ignoreres at babyen burde skiftes. Således blandede de mest begribelige dufte sig snart i bilen.
Og godt nok er bilen ikke lille men den kan dog godt blive en anelse fimset efterhånden, når den indeholder 5 personer, en gryde med hakkebøf og kartofler og en lorteble.

Men ulykken varede kun kort for efter lidt mere end en time kom verdens største Falck-bil. Eller i hvert fald den største vi nogensinde havde kørt med. Og i øvrigt også den eneste i hvert fald for mit vedkommende.

Falck-manden var flink. Sådan en som havde fortjent en af de dersens ugens buketter for at holde modet oppe hos folk med deres gode humør etc.
Prinsessen på 6 fik lov at trykke på knappen til hejseværket og bryster sig nu af at være stærkere end Pippi Langstrømpe. Denne kan jo som bekendt kun løfte en hest mens prinsessen jo kan løfte en bil. Endda en 7 personers.

Den store syntes også at det var hele turen værd. I hvert fald fik hun sms'et til samtlige veninder, om turen i lastbilen, under turen i lastbilen. Sejt!!

Vi blev sat af under stor festivitas og da vi bor for enden af en markvej måtte den store lastbil bakke væk igen. Men også det var en fest med blå blink og det hele.


Nu er vi så uden multi purpose vehicle lige pt. Den blev sat af ved mekanikeren. Måske havde den hjemve eller noget... vi hentede den i hvert fald der, efter service, i går eftermiddags.

Læs mere om den troløse bil her: multi purpose vehicle- i like  eller her: Road Trip

Kommentarer

  1. Sådan kan det gå...var det ude mellem Krønge og Bursø? langt og kedeligt stykke vej

    SvarSlet
  2. Jeps, lige midt imellem. Maksimalt øde sted. For langt at gå nogen stedet med baby på armen.

    SvarSlet
  3. Ja, det kan jeg forestille mig..Det må ha været en oplevelse for prinsessen

    SvarSlet

Send en kommentar

Send mig din kommentar, det er så dejligt at høre hvad I andre mener :-)

Populære opslag