Hjemkomst

I går var store-komme-hjem-dag.

Den ældste kom hjem fra England, to kom fra far på Fyn og en kom hjem fra sin mor.
Alvilda og jeg havde ellers haft en meget stille uge. Alle store børn var afsted og far på arbejde. I weekenden var vi kun tre hjemme, så alt i alt en meget stille uge.

Pludselig var der et mylder og et leben uden lige. De store børn indtog hjemmet med store armbevægelser og høje stemmer. Der blev grinet og fortalt om spændende, uhyggelige eller pinlige oplevelser over frokosten.

Det var meget tydeligt at de var glade for at se hinanden og også havde tænkt på hinanden mens de var afsted.

The moody cow havde købt rejsegaver med hjem til sine søskende i form af store slikkepinde. Mit bonusbarn havde bagt cookies hos mor, og havde en pose med at dele ud af. Og min søn, som har boet hos sin far siden nytår, havde købt chokoladekiks med til alle. Så, hver især havde de gjort sig tanker om at hjemkomsten og gensynet skulle ende med at blive rigtig hyggelig.

Som sagt blev der snakket og grinet og pjattet længe og så, lige pludselig, var de allesammen væk....

Forsvundet ovenpå hvor de 4 børneværelser ligger på rad og række. Så var det tid til at hygge på deres egne områder og gå på visit hos hinanden.

Det er altså både "stort" og rørende at være vidne til sådan en demonstration af ren og skær kærlighed.

Og dagen skulle naturligvis afsluttes som den var begyndt, og ingen var, i øvrigt, stemt for at gå hver til sit. Så der var råhygge i haven hele natten.

Kommentarer

Populære opslag