Mis-lykke

En lille kat kan godt blive meget ulykkelig når den bliver forladt. Og vores lille killing er netop blevet forladt i forrige weekend.

Dens broder/søster skulle flytte hjemmefra og blev hentet af sin nye familie. Så vidt jeg ved går det godt og den er faldet godt til. Den lyder nu navnet Leia da den er flyttet sammen med hunden Luke.

Samtidig bestemte kattemoderen sig for at nu var det slut med moderlig omsorg. De var jo blevet 12 uger så nu var der ingen grund til at hænge i skørterne og ligge i kugle mere, mente hun. Så ikke nok med at den er alene, den skal også udholde moderens hvæsen hver gang de mødes, rundt omkring, på matriklen.

Men det har nu også en klar fordel. Den er nu så kontaktsøgende at det er en drøm for enhver nybagt katteejer.
Og den har faktisk fået sig en ejer. The Moody cow bearbejdede de voksne så længe at hun fik overbevist sin pap-far om at det var en god idé hvis han overtog hendes kæmpe sorte panter, en 6 kilos rottefænger ved navn Baloo. Vupti, så havde hun plads til en killing i sit dyrerregnskab.

Nu hedder den Kiwi men vi afventer stadig om den måske skal skifte navn til Snickers hvis den skulle vise sig at være en dreng.

Og så har den jo fundet Harry. Harry aka Agent H er sønnikes kat og den bedste kammersjuk man kan forestille sig. Foruden at være agent i topklasse er han også en glimrende playstationspiller og så er han ganske enkelt venner med alle. Og han er naturligvis den som har taget den forladte lille Kiwi til sig.

Læs også om fødslen under lænestolen i Kattens


Agent H, en rigtig helt. Stor charmør og de svages beskytter

Kommentarer

Populære opslag