Carmønoen 3. dag

 -Oprindelig udgivet 16/2 2021

 På 3. dagen var krop og sjæl på mirakuløs vis restitueret om natten. Så vi vågnede fulde af kampgejst. 

Vi havde sådan set og sovet rigtig godt og følte os godt beværtet og taget imod på Strågården.

Efter morgenmad og fabrikation af madpakke giv vi en lille runde i Nyord by og ud omkring engene. Det var den tur vi havde sprunget over pga. sneen, dagen før. 

Det var slået over i tø-vejr og der lå en meget tyk dis over hele området. Vi kunne ærlig talt ikke se en disse ud over vandet. Men det gjorde nu ikke noget.

Vi besøgte den lille kirke og placerede vores bekymringer i krukken på prædikestolen. Derefter gik vi ud til vandet og fandt også det berømte lodshus i disen.


Det var et godt pause sted og vi fik selskab af en indfødt som fortalte om de tiden hvor alle gårdene havde lodspligt. Og hvordan de signalerede til bådene derude mv. Selv kunne vi ikke se en eneste lille bitte smule vand fra lodshuset. Vi blev ellers forsikret om at man normalt ser hele indsejlingen til øen fra huset.

Så blev det tid at forlade øen. Vi gik tilbage over broen og ind over Ulfshale. Vi havde lidt problemet med offentlige toiletter. som ikke var åbne selvom de burde være det ifølge kortet. Vi blev reddet af flinke sommerhus ejere, som oven i købet kunne fortælle os at folkene fra Strågården havde hjulpet dem i forhold til et båduheld sidste sommer. 

God karma - feed forward, det kan vi li :-)

Vi blev samlet op ca. ved 15 tiden og det var enden på eventyret for denne omgang. Hverdagen kalder igen.

Men jeg tænker ikke at det er sidste gang vi skal ud og gå lange ture. resten af Carmønoen skal vel også forceres når hverdagen ellers tillader det.

Kommentarer

Populære opslag