Flere planer

Vi har haft det første rigtige byggemøde. Til forskel fra det første besøg af entrepanøren mødte også en smed og en elektrikker op denne gang.

Der blev kigget grundigt på grunden og dens hældning, på el, ind og udgange, kloarker og rør samt meget andet som jeg ikke har forstand på.
 Der blev snakket en hel del om meget forskelligt indtil vi nåede til de virkelig vigtige beslutninger.



Er der plads til et badekar, eller er der ikke, og er vi nød til at flytte rododendronbedet?

De tre kloge mænd rundt om bordet var vist lidt i tvivl om det med badekarret. Min egen mand er klogere end dem. så hvís han var i tvivl, sagde han det ikke.
Efter mødet og resten af aftenen blev der klippet og klistret små badekar ind på tegningen af den nye bygning.

Heldigvis kan man få badekar i mange forskellige mål og man kan se dem alle på nettet. Så inden aftenen var omme var der sørme plads til et badekar.

Med hensyn til det andet virkelig vigtige spørgsmål så skal vi flytte mindst de 3 ud af 9 planter. Så det ender nok med at vi flytter dem alle. Men det har vi allerede en plan for. Det bliver pænt. Vent bare og se...

Nu hænger der to store plancher på væggen ved spisebordet.

Dels det store TO DO mind-map med ting og sager som lige skal ordnes inden håndværkerne går i gang, forhåbentlig den første uge af juni.Mon vi selv kan huske hvad farvekoderne betyder?

Og dels en forstørret plan-tegning over byggeriet. Så kan man altid lige slå en streg, flytte en væg eller klistre et badekar på. Hvis man får lyst


Kommentarer

Populære opslag