IKEA-makeover. Del 2

Kære fader og " onde stedmoder " ( kommentar til kommentar til indlægget IKEA - makeover)

Vi føler os på ingen måde forpligtede til at gemme på og bruge gammelt skrammel. Og at vi alligevel gør det igen og igen har helt andre grunde, som vi ikke skal komme ind på her.

Til gengæld føler vi os forpligtede til at genbruge godt kram, når vi har det. Eller til at give det videre hvis andre behov. 
Man kan måske godt forestille sig at IKEA havde andre standarder for kvalitet for 30 år siden. I hvert fald fejler reolsystemet ikke det mindste udover udseendet. Og det er i virkeligheden heller ikke slemt. Det er bare en stil som ikke ler lige i øjet pt.

Og så er der også ligheden økonomiske del. Hvis vi gik ud og købte et helt " plain & simple" møblement til bryggers i den størrelse vi skal bruge. Ja - så skal vi vel af med 4-5000 kr. Og så ville det som sagt være keeeeedeligt!!!!
Nu har vi indtil videre brugt 1000kr på maling. 500kr på bordplader og 150kr på tapet, fra rodekassen. 
Jeg tænker mig at vi også skal bruge grebene med tal fra tiger- butikken, så de kommer oven i. 

Selve reolsystemet havde vi jo stående, men på loppen kunne man nok få det for et par hundrede her hos os. Måske er det dyrere nær storbyen. Menbemærk at det er lyst fyrretræ fra firserne, så det er ikke noget der er rift om.

Vi kommer altså op på ca. 2000kr for et møblement til bryggerset som er helt unikt og meget mere spændende end hvad vi kunne få i butikken.

Jeg sysler lige nu med at beklæde hylderne med sjove bamser og rumvæsener.

Kommentarer

Populære opslag