Moderne mænd

Forleden kom The Moody hjem og fortalte at hun havde overværet en samtale mellem to ungersvende i bussen.
Det drejede sig om to knægte fra første klasse. Under normale omstændigheder ville hun ikke have hæftet sig synderligt i hvad sådan to drenge havde at sige til hinanden. Men det gik dog hurtigt op for hende at samtalen drejede sig om noget som interesserede hende. Nemlig hendes lillesøster på 7 år.

Drengene talte om at hun jo nu havde slået op med sin kæreste og det havde så afstedkommet at to andre drenge var kommet op at slås. Og hvad sloges de så om?
Jo- de sloges såmænd om hvem af dem der måtte spørge hende først....

Så har kvindekampen alligevel kastet noget af sig, selv nede i første klasse. Hannerne er ikke holdt op med at slås. Men de er da i det mindste holdt op med at tage for givet at vinderen får prinsessen.
Nu kan han i stedet få den tvivlsomme ære af at blive førstebejler og så står det derudover prinsessen frit for at sige "duer ikke, væk!"

Kommentarer

  1. Og er den pågældende Dame så interesseret i nogle af de to herrer...det lyder jo næsten som et helt eventyr

    SvarSlet
  2. skønt at høre,godt der er en søster til at holde øje med den ombejlede lillesøster,det skal nok blive interessant med tiden.;)KH Bente

    SvarSlet
  3. Tja... om hun er interesseret er ikke helt til at vide. Hun skifter ret hurtigt ud. En gang var hun oppe på 7 på en gang. Ligesom den tapre skrædder :-)
    Det er rigtig fint at de holder øje med hinanden. Spørgsmålet er nu bare hvem der skal holde øje med den store. Hun skal til fest på overbygningsskolen i morgen og festen holdes ..på byens diskotek.

    SvarSlet
  4. Hvordan gik så Moodys fest'?

    SvarSlet

Send en kommentar

Send mig din kommentar, det er så dejligt at høre hvad I andre mener :-)

Populære opslag