Lidt kongelig har man da lov at være

Tju hej, hvor det går.

Siden sidst har vi vært til stor julefest, to skole/hjemsamtaler, på en dejlig og hyggelig voksenkæresteshoppetur, gået julemærkemarch med ungerne, holdt giga-marcipantrilningsdag med fætre og kusiner, solgt en hestevogn, set julekalender (meget vigtigt) genfundet gamle venner og meget meget andet.

Apropos royalt, så er her et billede af Alvilda med en hat
Det har været en fantastisk uge og jeg havde gerne skrevet her om både festen, marchen og marcipanorgiet, men så havde jeg jo ikke haft tid til at deltage live.

Jeg har faktisk også været til et lille indledende møde på mit arbejde, som virkelig begynder at rykke tæt på nu.

Og midt i alle disse hyggelige, men travle gørmål,  er der såmænd også sket et lille mirakel.
Vi har nemlig opdaget at vi har verdens mest fremmelige barn. Man bemærker måske at der ikke bliver sagt baby.

Hun vinker....!

Når medlemmer af familien kommer ind i stuen eller forladen den, så vinker hun. Hun kan også godt overtales til at gøre det bare for showet, hvis det altså passer hende. Og det er ganske vist. Hele køen i Fakta samt alt personalet i SFO'en har også set det.

Og med en anden hat
Det er en fin nærmest royal vinkestil hun lægger for dagen. Armen ud i 90 grader og så ellers bøje og strække alle fingrene undtagen tommelen.

Naturligvis er vi helt klar over at det er fuldstændigt exceptionel tidligt at kunne dette allerede tre dage før man fylder 10 måneder. Og at der nok ikke er mange andre hvis børn er så kloge og fremmelige som vores. Eller som oplever så mange glæder med deres børn som vi, eller som har så kønne børn som os.

Og en anden hat
Faktisk er det nærmest mærkeligt som lykken bliver ved med at smile til os på det felt. For det var tilfældigvis også sådan med vores andre børn. Utrolig heldigt, ikk'?

Hvorom alting er, så er det fantastisk når disse milepæle forceres. Specielt sådan en som denne her, som viser at hun nu observerer ting og handler på sine observationer.
Når de gør sådan, gør jeg sådan og når jeg gør sådan gør de sådan...fedt. Lad os prøve igen.
Og endnu en hat

Hun taler også. Eller okay- hun efterligner lyde.
Når mormor giver rugbrødshapser og for sekstene gang siger: taaak, når barnet propper maden i munden lyder det pludselig: daaadt.
Eller når de voksne bliver ved med at sige aaa-aahh, når hun muler katten så kommer hun også med noget  uartikuleret lyd, som helt klart har det samme terts-spring. (terts = et tre-toners interval Eller mere specifikt betegner tertsen intervallet mellem 1. og 3. trin i den diatoniske skala. Basta! )

Hmm, jeg har engang hørt om ur-tertsen.... MOO-AHH, men aaa-aahh er samme princip, også en ur-terts.

Dette er bare en fantastisk tid, der sker nyt hver dag.

Og så lige en hat

Kommentarer

  1. yndigt og fremmeligt hattebarn,hun burde jo hedde margrethe,thorhildur hjøllund el.lign.låner lige det ene billed så damen der syede hatten kan se det.KH Næstebedste

    SvarSlet

Send en kommentar

Send mig din kommentar, det er så dejligt at høre hvad I andre mener :-)

Populære opslag